Onderdeel van Securiteit

Over ons

 

Historie

Kalkhoven Beveiliging B.V. is begonnen onder de naam ‘Sleutelbox’. Deze toepasselijke naam is bedacht door Th. H. Kalkhoven Sr., oprichter van ons bedrijf in 1959. Letterlijk werken vanuit een box die hoorde bij de woning. Vestigingsplaats was toen de Jac. Veltmanstraat 26 in Amsterdam. Hieronder ziet u nog een origineel visitekaartje van die tijd.

Tweede generatie

De tweede generatie Kalkhoven, de twee zoons van Th. H. Kalkhoven Sr. namen al snel de zaak in Amsterdam over. Na een aantal jaren van groei en uitbreiding te hebben doorgemaakt wordt een filiaal in Gouda onder de naam Kalkhoven Sleutels geopend. Th. H. Kalkhoven Sr. is dan al enige tijd gestopt met werken en geniet volop van de ontwikkelingen van het familiebedrijf. Een aantal jaren later wordt er ook een zaak in Zeist geopend.

In de tussenliggende tijd groeit het bedrijf en zijn er meerdere medewerkers in dienst. Doordat Kalkhoven inspeelde op de toenemende vraag van montage aan huis werd er een eigen montagedienst opgezet. Niet alleen de verkoop van o.a. hang- en sluitwerk en het dupliceren van sleutels maar ook de volledige woningbeveiliging krijgt een belangrijke rol binnen het bedrijf.

Kalkhoven Sleutels wordt Kalkhoven Beveiliging

Th. H. Kalkhoven Jr. ( * 1943 - † 2011) de oudste zoon maakt al snel de keus zich alleen op het bedrijf in Zeist te willen richten. Zo ontstond een splitsing van het bedrijf in Gouda en Zeist. Kalkhoven Sleutels zou doorgaan onder de aansprekende naam Kalkhoven Beveiliging.

De derde generatie stond in 2001 te popelen het stokje over te nemen. Nu de jongste zoon van Th. H. Kalkhoven jr., Michiel Kalkhoven in het bedrijf kwam werkte er wederom twee generaties binnen de organisatie. Een nieuwe tijd brak aan en er veranderde diverse zichtbare en onzichtbare zaken. Zo werd er geïnvesteerd in nieuwe computergestuurde sleutelmachines en een nieuwe werkplaats opgezet voor het assembleren van sluitsystemen en inleren van onder meer kaartlezers en codebeslag t.b.v. toegangscontroletechniek. De langstlopende medewerker binnen het bedrijf is Bert Groenveld (werkzaam sinds 1980). Hij heeft veel zien gebeuren en veranderen binnen de structuur van Kalkhoven Beveiliging.

Derde generatie

Na een periode van 7 jaar was het tijd voor Michiel Kalkhoven volledig te gaan automatiseren. Tevens voor Th. H. Kalkhoven Jr. het moment om afscheid te nemen van zijn bedrijf waar hij nog een paar dagen per week achter de schermen een adviserende rol zou hebben.

Michiel Kalkhoven zag diverse kansen voorbij komen en kwam tot verschillende bedrijfsovernames. Onder meer Sleutelspecialist Zeist, Fa. Heemsbergen en Leo Sleutel Beveiligingstechniek in Hilversum werden onderdeel van de Kalkhoven Groep of zelf opererende bedrijven.

Bedrijfsfilosofie

Een totaalconcept op beveiligingsgebied, het kennen en ontzorgen van onze klanten, en het waarborgen van continue kwaliteit behoren tot de kernwaarden van het bedrijf. Ons team staat voor haar producten en dienstverlening en vertaalt problemen naar uitdagingen. Naast een enorme particuliere klantenkring zijn er ook steeds meer professionele afnemers die hun weg naar Kalkhoven Beveiliging weten te vinden.

Op dit moment telt de totale Kalkhoven Groep meer dan 20 medewerkers die dagelijks bezig zijn woningen en bedrijfspanden te beveiligen, van monteren van sloten, het verankeren van kluizen tot aan totale beveiligingsoplossingen, zowel mechanisch en elektronisch.

Wij hopen u te mogen te ontmoeten in één van onze winkels, want daar ligt de basis van ons werk, het bewerkstelligen van een veilige leefomgeving!