Onderdeel van Securiteit
 

POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN

 

Uw adviseur in Provincie Utrecht

Kalkhoven Beveiliging uit Zeist is uw beveiligingspecialist in de regio Utrecht. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over de optimale beveiliging van uw woning, conform verzekeringsnormen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. (PKVW) De inbraakwerendheid van uw woning staat voor ons centraal. Maar ook de praktijk verliezen wij niet uit het oog. U wilt uzelf graag veilig voelen, maar niet opgesloten! Voor u moet het eenvoudig blijven om deuren en ramen naar believen te openen en af te sluiten, maar ongewenst bezoek dient uw huis voorbij te lopen.

Politiekeurmerk aanvragen?

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor keuring en/of een vrijblijvende offerte contact op met ons bedrijf. Dan kan zowel telefonisch op 030-6922176 of via info@kalkhoven-beveiliging.nl

keuring, offerte en kosten

Het certificeringsproces van de woning begint met een opname door een keurmeester. Naar aanleiding van zijn bevindingen wordt een rapport overlegd met een offertecomponent, waarin wordt beschreven wat er nodig is om het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen te ontvangen. Het traject van opname, rapportering en offerte is in de regel kosteloos en vrijblijvend.

Kerntrekbeveiliging

Vanuit onze jarenlange ervaring (her)kennen wij ieder vraagstuk. En op ieder vraagstuk hebben wij een passend antwoord. Daarbij gaan we soms verder dan de bestaande normen en beveiligingspraktijk. Zo adviseren en plaatsen wij al sinds 2002 veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging ter beveiliging van het slot en cilinder. Waarom? Wat inbrekers weten, weten wij ook. En vanuit die optiek proberen we de praktijk altijd een stap vooruit te blijven.

subsidie

In 2010 vond Gemeente Utrecht het genoeg met het stijgende aantal woninginbraken. Een subsidie-pilot ten einde het aantal woningen met het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen te verhogen werd gestart en al snel succesvol bevonden. Kalkhoven Beveiliging is door Gemeente Utrecht sinds de start van de subsidieregeling erkend als gecertificeerd PKVW-bedrijf. Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie die kan oplopen tot € 400,-. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van de opgenomen link. We zien u graag in Utrecht voor een keuring van uw woning!