Onderdeel van Securiteit
 

TUINMANSLUITING

Als particuliere woningeigenaar hebt u wellicht een klusjesman, tuinman of interieurverzorger in dienst. U wilt hem of haar graag een sleutel van uw woning geven, maar wilt ook de zekerheid dat bepaalde ruimten niet kunnen worden betreden.

Particulier sluitsysteem

Kalkhoven Beveiliging heeft ook voor bovenstaande opgaven een slimme oplossing, het zogenaamde particuliere sluitsysteem met een tuinmansluiting.

In een dergelijk sluitsysteem bezit u een hoofdsleutel die alle sluitingen opent, en bijvoorbeeld de tuinman een lagere sleutel die uitsluitend op bepaalde deuren toegang geeft. Kiest u voor een sluitsysteem met gepatenteerde sleutels, dan heeft u optimale zekerheid dat de uitgegeven sleutels nadien niet worden gedupliceerd.

Kindersluiting

Ook bestaat er de mogelijkheid een kindersluiting op te nemen. Voor de kinderen geldt dat zij de voor- of achterdeur kunnen openen, maar overige sluitingen alleen van de binnenkant van de cilinder kunnen bedienen. U sluit met de hoofdsleutel zowel de binnen- als buitenzijde van de cilinder af. Bij sleutelverlies van één van uw kinderen hoeft alleen de cilinder met de kindersluiting vervangen of omgebouwd te worden. Met een setje nieuwe sleutels voor de kinderen hoeft u niet te vrezen dat de zoekgeraakte sleutel nog toegang geeft. Een veilig en zeker gevoel!