Onderdeel van Securiteit
 

INSTALLATIE EN ONDERHOUD


Bedrijfsbeveiliging: installatie en onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen voor bedrijfsbeveiliging. Onze meer dan 50 jaar lange ervaring en specialisatie garandeert een gedegen advies over:

  • Bouwkundige beveiliging conform verzekeringsnormen
  • Elektromechanische toegangscontrole systemen
  • Sleutels en sloten
  • Kluizen en brandkasten

Installatie beveiligingssystemen

Wij beschikken over een eigen montagedienst. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en verzorgen een professionele montage van alle beveiligingsproducten en -systemen. Ook 's avonds en in het weekend. Wij verlenen 2 jaar garantie op door ons gemonteerde artikelen.

Onderhoudscontract hang- en sluitwerk

Indien u een onderhoudscontract bij ons afsluit controleren wij uw hang- en sluitwerk jaarlijks op goed functioneren en verzorgen wij het onderhoud ervan. Indien noodzakelijk voeren wij de benodigde reparaties uit. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar en bent er toch van verzekerd dat uw bedrijfsbeveiliging ook in de toekomst optimaal blijft. Door goed onderhoud kunt u bovendien besparen op uw vervangingskosten.

Wilt u meer informatie? Bel ons voor een vrijblijvend advies op maat. Wij bekijken met u welke beveiligingsoplossingen in uw geval het meest geschikt zijn.