Onderdeel van Securiteit
 

SLUITSYSTEEM EN SLUITPLAN

 

Mechanisch sluitsysteem voor bedrijf en woning

U bent directeur/eigenaar van een bedrijf, maar u lijkt gezien de enorme bos sleutels meer op een conciërge? Met een mechanisch sluitsysteem is het mogelijk uw sleutelbos te reduceren naar één sleutel voor zowel uw bedrijf, woning als vakantieverblijf. Ook uw medewerkers kunt u meenemen in het sluitplan. Vanuit onze jarenlange specialisatie zorgen wij voor een optimaal gebruiksvriendelijk sluitplan waarbij wij op toekomstige aanpassingen voorsorteren. Zie hiervoor onze concept sluitplanmatrix voor de mogelijkheden.

Elektronisch en mechanisch = mechatronisch

Wilt u met uw sluitplan een stap verder gaan en inzicht krijgen in toegangscontrole? Dan is een mechatronisch sluitplan iets voor u. Kort samengevat past u elektronische cilinders, kaartlezers en/of elektronisch beslag toe op de buitenschil en belangrijkste vertrekken van uw bedrijf, en op de binnenschil mechanische cilinders. Door zowel mechanica als elektronica te combineren hebt u slechts één medium nodig.


Sleutel verloren? Uitprogrammeren zonder vervanging

Het grote voordeel van een mechatronisch sluitsysteem is dat bij het verlies of de diefstal van een sleutel accuraat kan worden ingegrepen zonder het complete sluitplan te moeten vervangen. Immers, u programmeert het verloren medium uit. Mocht u daarnaast de zekerheid willen dat een interne ruimte niet meer kan worden betreed, vervang dan de mechanische cilinder voor een elektronische cilinder. Kalkhoven Beveiliging beheert, optimaliseert en ontzorgt u als klant bij uw sleutelbeheer. Wij ontmoeten u graag om de mogelijkheden in kaart te brengen.