Onderdeel van Securiteit
 

TOEGANGSCONTROLE

 

Sleutelbeheer en controle

Binnen uw bedrijf kan het sleutelbeheer een lastige aangelegenheid zijn. Want aan wie geeft u de sleutels van welke ruimten? En is het eigenlijk wel nodig dat de schoonmaakdienst, die ‘s ochtends uw pand schoonmaakt, ook in het weekend naar binnen kan? Bovendien is het zoekraken van een sleutel zeer kostbaar als u een compleet slot moet vervangen.


flexibiliteit

Met de toegangscontrolesystemen van Kalkhoven Beveiliging houdt u ongenode gasten buiten de deur, en kunt u uw sleutelbeheer flexibel inrichten. U verschaft uw medewerkers met één pas eenvoudig toegang tot hun eigen werkruimte en eventuele andere ruimten waarvoor zij bevoegd zijn. De aan- en afwezigheid wordt nauwkeurig geregistreerd. U beschikt altijd over gedetailleerde informatie.

Passen zijn eenvoudig uit het systeem te verwijderen als een medewerker uit dienst gaat. Een goede oplossing als u vaak tijdelijke krachten in dienst hebt. U kunt met deze systemen ook een koppeling maken naar een werktijdregistratiesysteem. Bij calamiteiten kunt u nagaan of er nog mensen op het terrein of in het gebouw aanwezig zijn. En gaat er door verlies of diefstal een pas verloren, dan kan deze eenvoudig vervangen worden door een nieuwe pas.

Toegangscontrolesysteem kostenbesparend

Een toegangscontrolesysteem is niet alleen bestemd voor grote bedrijven. Ook kleine bedrijven kunnen een aanmerkelijke kosten besparing realiseren door het installeren van een toegangscontrolesysteem.

Advies, beschermen en ontzorgen

De specialisten van Kalkhoven Beveiliging adviseren u graag op welke manier u de toegang tot uw pand en werkruimten optimaal kunt regelen. Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op.